Campingvognsforsikring

Går du og overvejer, om en campingvogn skal være din næste større investering i fremtiden? Lange danske somre på landevejen uden bøvl med hotel og reservationer.

Måske er planen endda at tage på campingvognsferie i udlandet? Eller er du allerede en af de mange heldige campingvognsejere, og nyder godt af livet ude i det fri?

Så er du kommet til det rette sted! Campingvogne kræver tid og energi, når det kommer til vedligeholdelse, men udover det kan det faktisk være en fordel at tegne en forsikring specielt til din campingvogn.

En sådan forsikring vil nemlig hjælpe dig godt på vej, hvis uheldet skulle være ude.

Lyder dette som noget for dig og din campingvogn, så foreslår vi at du læser med videre, hvor vi skitserer fordele du kan nyde godt af, med en campingvognsforsikring.

Hvilke fordele opnår jeg ved en campingvognsforsikring?

Vælger du at tegne en særlig campingvognsforsikring, kan vi garantere, at den næste friluftsferie bliver bekymringsfri og tryg. Den rette forsikring er selvfølgelig afhængig af, hvad dine behov for din campingvogn er.

Dog kan vi i generelle vendinger liste følgende fordele, du får ud af en sådan forsikring.

  • Hvis din campingvogn bliver beskadiget, eller der opstår ildebrand
  • Hvis du bliver udsat for tyveri i din campingvogn

Disse to hændelser kan du få dækket af dit forsikringsselskab. På denne måde er du dækket ind, hvis uheldet skulle være ude, og der for eksempel skulle opstår ildebrand i din campingvogn.

Derudover er du som nævnt ovenover også hjulpet godt på vej, hvis du skulle blive udsat for tyveri når campingvognen tages i brug.

Dette gælder hvis du får stjålet tilbehør som for eksempel campingvognens markise eller tilhørende telt. Derudover får du selvfølgelig også dækket omkostningerne, hvis du bliver udsat for at få stjålet dine værdigenstande inde fra vognen.

Generelt får du en masse ud af din campingvognsforsikring, idet du ikke behøver at bekymre dig om, hvorledes du får udredet resterne af en ildebrand, eller hvordan du på bedst mulig vis får rådet bod på uforudsete skader på campingvognen.

En forsikring er en super god og anvendelig investering i fremtiden, og du og din campingvogn vil med garanti nyde godt af dette.

Se også: bilforsikring.

Få en forsikring til din campingvogn der også dækker i Europa

Ydemere er det som campingvognsejer muligt at få tegnet en tillægsforsikring til din campingvognsforsikring. Dette tillæg omfatter særlig hjælp til når du er på landevejene.

Det vil sige, at hvis du for eksempel kommer ud for en punktering, så kan forsikringsselskabet hjælpe dig på vej til det nærmeste værksted, og dækker selvfølgelig også omkostningerne til dette.

Derudover gælder denne type tillæg også i Europa. Her er du blot et enkelt telefon opkald fra at få ydet vejhjælp i topkvalitet og komme gnidningsfrit ud på de europæiske landeveje igen.

Tager du ofte din campingvogn med dig til destinationer rundt om i Europa, er dette tillæg en super god ide, idet du altid kan føle dig tryg ved, at det danske forsikringsselskab klarer alt det praktiske for dig.

Dette er enormt anvendeligt da vejforholdene kan være anerledes uden for Danmark, og at der derfor altid vil være en risiko for punktering eller andre bump på vejen.

Med en campingvognsforsikring er dette ikke længere et bekymringsmoment.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]