Indboforsikring

Er du i færd med at lede efter den absolut bedste indboforsikring til dine behov, så er du landet det helt rigtige sted. Vi lever til dagligt af at rådgive danskere indenfor diverse forsikringer, og et af vores absolut stærkeste områder er indboforsikringer.

Markedet er i dag fyldt med en masse forsikringsselskaber, som alle kæmper om at kunne hente dig ind som kunde i forretningen.

For dig som forbruger handler det dog om at kunne skille tilbuddene ad, så du derved kan få et overblik over hvilket forsikringsselskab, der egentlig passer bedst til dig.

Der er nemlig store forskelle på alt fra de økonomiske aspekter til hvad den enkelte forsikring af indboet egentlig dækker.

I dette skriv vil vi kigge nærmere på de ting, som du skal være opmærksom på, når du skal træffe en beslutning om hvilket forsikringsselskab, der skal have æren af at forsikre dig og dit hjem. Derudover vil vi give nogle gode tips til, hvordan du kan spare penge på indboforsikringen.

Vi samarbejder med et hav af forsikringsselskaber i Danmark, og kan derfor give dig nogle ganske præcise informationer om, hvad du skal være opmærksom på hos de enkelte samt hvordan prisstrukturene er.

Vi guider dig med andre ord igennem den forvirrende jungle, som valget af forsikringsselskaber godt kan være.

Sådan får du en billig indboforsikring

Vi ønsker naturligvis alle at spare penge på de faste omkostninger. I det sekund, hvor du vælger at skrive under på en aftale fra et forsikringsselskab om en billig indboforsikring, så vil denne kunne tilføjes listen over dine faste omkostninger.

Derfor ligger det også lige til højrebenet at kigge efter, om ikke det er muligt at finde den billigste indboforsikring set i forhold til dine behov.

Som vi indledningsvist nævnte, så findes der et hav af forskellige selskaber, som hver især har deres unikke tilbud. Derfor kan det være yderst svært for dig som forbruger at forholde dig til de enkelte tilbud.

I sidste ende ønsker man jo at kunne sammenligne tilbuddene, for derved at kunne finde ud af, om det ene selskab er billigere end det andet.

Heldigvis er tjenester som vores opfundet, og vi har gjort en stor del af forarbejdet for dig.

Sammenlign billige indboforsikringer online og spar penge!

Vi arbejder uge efter uge ekstremt hårdt på at kunne opdatere alle vores lister med de nyeste priser på billige indboforsikringer. Det gør vi blandt andet for, at du kan spare den tid, som det rent faktisk tager, at sammenligne tilbud fra de forskellige selskaber.

Derfor kan du hos os både spare tid og penge, da vi har gjort forarbejdet for dig.

Selvom du måske tror, at du selv har fundet den billigste indboforsikring, eller du er af den overbevisning, at din nuværende forsikring er den billigste på markedet, så kan det aldrig skade at lave et tjek af, om det nu reelt set passer.

Med vores gratis sammenligningstjeneste kan du i hvert fald hurtigt danne dig det fornødne overblik over, om du betaler for meget for din billige indboforsikring.

Vi slår derfor et slag for, at du sammenligner forsikringer på tværs af udbydere, for at du derved kan være sikker på, at du har valgt den helt rigtige indboforsikring.

Skulle det vise sig, at du lige nu betaler overpris, så bør du naturligvis skifte hurtigst muligt, da den månedlige besparelse i høj grad kan mærkes på årlig basis.

Indboforsikring ung

Hvis du går under forsikringsselskabernes “ung”-kategori, kan du se frem til et billigere månedligt gebyr samt forsikringer, der er skræddersyet til dig som ung.

Indboforsikring ung er lavet for at tilgodese unge, der måske netop er kommet på arbejdsmarkedet, eller som måske er studerende, og dermed ikke har de store økonomiske summer at betale med og ej heller ejer de store værdier.

Hvad der kategoriserer dig som “ung” er meget afhængigt af det enkelte forsikringsselskab. Nogle går fra 18 år til 28 år, mens andre kategoriserer 18 til 34-årige som unge.

Det er derfor ikke til at sige i en generel kontekst, hvilken indboforsikring ung du bør vælge. Det kommer helt an på dine oplysninger, præferencer og behov.

Det er blandt andet derfor, at du har mulighed for at benytte dig af vores sammenligner af forsikringer.

Indboforsikring studerende

Er du studerende, så har de fleste forsikringsselskaber et helt specifikt tilbud til dig. Du har mulighed for at tegne en indboforsikring studerende, hvis du til dagligt går på en uddannelse. Ofte vil denne “studerende”-pakke kunne give dig fordelagtige priser.

Indboforsikring studerende priser afhænger meget af, hvilket selskab du vælger at benytte dig af. Husk endvidere at hvis du bor sammen med nogen, så vil I kunne dækkes af den samme indboforsikring, hvilket atter gør den endnu billigere.

Dette vil vi gennemgå nærmere i et af de kommende afsnit.

Er du studerende, så anbefaler vi naturligvis, at du finder en indboforsikring til studerende, da der kan spares store summer på årlig basis.

Husk at opgøre din forsikringssum

Noget af det vigtigste ved en indboforsikring er naturligvis den forsikringssum, som selve forsikringen skal dække. Det er blandt andet denne, som er med til at fastsætte den pris, du vil skulle betale for at kunne få dit indbo forsikret.

Det kan være lidt af en udfordring at udgøre din forsikringssum, men man bør stadig komme med et kvalificeret gæt på, hvad der er af værdier i hjemmet.

Det er endvidere en god idé løbende at opdatere denne forsikringssum i takt med, at man måske får dyrere møbler, nyt TV eller lignende i sit hjem.

Det kan være et stort problem, hvis ikke man får opdateret sin forsikringssum, og uheldet pludselig skulle være ude, så man har behov for at få forsikringen på banen. Er summen ikke opdateret, så vil det ikke være alt, der bliver forsikret.

Derfor er et godt tip herfra, at du sætter tid af til at opdatere din forsikringssum en gang eller to årligt, når der er sket større indkøb.

Læs altid det med småt i tilbuddet fra forsikringsselskabet

Noget af det, man som forbruger skal være ganske opmærksom på, når man modtager et tilbud fra et forsikringsselskab, er at læse alt det, der står med småt.

Det er ofte her, hvor de enkelte specifikke ting står beskrevet. Du bør blandt andet være opmærksom på følgende.

  • Hvad dækker forsikringen egentlig, og er der nogle produkter, som den ikke dækker? Tjek herunder især smykker (såsom ure), da der kan være specielle regler for disse!
  • Hvor stor er selvrisikoen – og afhænger denne af den hændelse, som der er sket?
  • Hvor stor er forsikringssummen? Denne er vigtig at holde øje med, da det er det maksimale beløb, du vil kunne få udbetalt, hvis uheldet pludselig skulle være ude.
  • Hvad er din månedlige udgift for aftalen?

Ovenstående bør alt sammen stå i tilbuddet, og vi anbefaler derfor, at du læser tilbuddet nøje igennem og noterer, hvordan betingelserne er hos det givne selskab.

Har du endvidere valgt at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber, vil du opleve, at tingene står forskellige steder.

Derfor kan det være en god idé løbende at skrive ned, når de essentielle oplysninger fremgår af aftalerne.

Overvej selvrisikoen i din indboforsikring

En af de vigtige aspekter af en aftale omkring forsikring af indbo, er hvor høj selvrisikoen er sat til at være. Skulle uheldet være ude, så ønsker du naturligvis at betale så lav en selvrisiko som muligt.

Desværre betyder en lav selvrisiko dog, at du betaler et højere månedligt gebyr for din forsikring.

Det er derfor vigtigt for dig at overveje, hvad der er vigtigst for dig. Det kan give en ro i maven at vide, at ens selvrisiko ikke er specielt høj. Omvendt kan det være en irritationsfaktor, at man skal betale dét ekstra pr. måned for sin indboforsikring.

Der er ikke noget gyldent svar på, hvad den perfekte selvrisiko i en indboforsikring bør ligge på.

Det er ganske individuelt fra aftale til aftale.

Hvem er egentlig dækket af indboforsikringen?

Hvis du tegner en indboforsikring, og du bor sammen med andre, så vil alle Jeres ting som udgangspunkt være dækket af indboforsikringen. Det eneste krav er faktisk, at samtlige beboere har folkeregisteradresse på den adresse, der skal forsikres.

Det er dog vigtigt at tilpasse sin dækning, så den stemmer overens med alle beboeres behov. Hav eksempelvis nedenstående in mente.

En samlet indboforsikring vil højst sandsynligt være dyrere, end hvis du boede alene. Dog skal du tænke på, at selve omkostningen kan deles op mellem Jer beboere.

Som udgangspunkt vil selve betalingen dog blive hævet fra én konto, hvorfor I internt vil skulle kunne finde ud af at afregne imellem Jer.

Derfor er det vigtigt, at du tegner en indboforsikring!

Det er naturligvis de færreste af os, der aktivt går og tror på, at uheldet pludselig skulle være ude. Man ved dog aldrig, hvad der kommer til at ske i morgen, og derfor er indboforsikringen uhyggelig vigtig at have, så man trods alt kan gå rundt med ro i maven.

Indboforsikringer vil (som udgangspunkt) dække følgende ting:

  • Indbrud – Skulle der være indbrud i boligen eller lejligheden, så vil de genstande, der er blevet stjålet/smadret dækkes af forsikringen.
  • Vandskade – Det kan pludselig ske, at der sker en vandskade i boligen. Her vil forsikringen gå ind og dække de ting, der er ødelagt samt eventuelle reparationer.
  • Brandskade

Derudover er der et hav af tilvalgsforsikringer, som nogle gange er med i basispakken hos det enkelte forsikringsselskab, og som nogle gange skal tilkøbes ved siden af. Det afhænger atter meget af det forsikringsselskab, du kigger på.

Vi anbefaler, at du sætter dig ned og kigger på, hvad du egentlig har brug for at få forsikret. Har du eksempelvis en cykel, og bor du i en storby, hvor der er en sandsynlighed for, at denne bliver stjålet, så kan det være en god idé med enten en almindelig cykelforsikring eller en udvidet cykelforsikring.

Ønsker du derimod at kunne have ro i maven hver gang du bruger din telefon, iPad eller computer, så kan en elektronikforsikring være det rigtige valg.

Som du kan fornemme af ovenstående, så findes der specifikke forsikringer til mere eller mindre alt det, som du ejer.

Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv hvilke ting, der er vigtige for dig at få forsikret.

Dit postnummer benyttes i forbindelse med udregning af prisen

Når du efterspørger et tilbud på en indboforsikringen, så vil forsikringsselskabet blandt andet benytte sig af dit postnummer, for derved at kunne se, hvordan statistikkerne ser ud for andre beboere i dit område.

Tyveri- og indbrudsraten afhænger i høj grad af, hvor i landet du bor. Derudover er der eksempelvis en højere risiko for cykeltyveri, når du bor i en af storbyerne.

Derudover kan det nævnes, at skulle du bo i en lejlighed, så har din beboelsesetage faktisk noget at sige. Des højere oppe du bor, des lavere er chancen for at opleve indbrud.

Derfor vil du kunne opleve, at din indboforsikring er billigere end din kammerat, som bor i stueetagen (og som alt andet lige har samme værdier, som du selv).

Det kan betale sig at samle sine forsikringer

Når du på nuværende tidspunkt er i gang med at kigge efter en indboforsikring, får du sikkert også brug for en ansvarsforsikring.

Ønsker du at få den bedst mulige pris på både den ene og anden form for forsikring, så kan det faktisk godt betale sig at samle sine forsikringer hos ét forsikringsselskab.

Ofte vil forsikringsselskaber gå relativt langt for, at kunne forsikre dig fra ende til anden, da det naturligvis betyder, at du bliver en større kunde hos dem.

Derfor burde det være muligt for dig at kunne forhandle noget rabat ind i aftalen. Du skal dog selv være pro-aktiv hvad dette angår og f.eks. selv nævne, at du gerne vil have din rejseforsikring eller lignende hos selskabet.

Skulle du have spørgsmål eller lignende til indboforsikringer, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi arbejder til dagligt med at formidle oplysninger om forsikringer, og vil derfor højst sandsynligt kunne hjælpe dig med dine spørgsmål.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]